2016-03-152016-03-152008-2-28Thttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7152Με αυτή την εργασία θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν αναλυτικότερα, να αναπτύξουμε το θέμα ¨Οργάνωση και υλικοτεχνική υποδομή Μαγειρίου¨ σε μία επιχείρηση, όπως μία ξενοδοχειακή μονάδα. Θα προσπαθήσω να προβάλω την τεχνική οργάνωση και υποδομή ενός Μαγειρίου. Θα δείξω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργία του Μαγειρίου μέσα στην επιχείρηση τόσο για την ικανοποίηση του εργαζομένου όσο και για την αύξηση της παραγωγικότητάς της. Θα αναπτύξω όσο μπορώ περισσότερο, τις μεθόδους και τα προγράμματα (ISO-HACCP), που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις για να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα στον τομέα των τροφίμων.Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)Οργάνωση και υλικοτεχνική υποδομη μαγειρίου-ξενοδοχείου ISO-HACCP.Organization and operation of a hotel and a hotel's kitchen according to ISO and HACCP.