2016-03-152016-03-152013-01-29http://hdl.handle.net/20.500.12688/7195Ο κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, σε επίπεδο στόχων, μορφής και περιεχομένου, καθώς επίσης, θα παρουσιάσει τις προδιαγραφές και το νομοθετικό πλαίσιο που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του.Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.Organization and operation of catering. Methods of organizing events, standards, legislation, HACCP.