2016-03-152016-03-152015-02-12http://hdl.handle.net/20.500.12688/5620Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP).Health and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP.Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).Health and safety of food in food production (Catering).