Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Dionysopoulos, Georgios"
Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων. Μελέτη περίπτωσης επισιτιστικού τμήματος μιας ξενοδοχειακής μονάδας πολυτελείας.(Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο), 2018-05-07) Κατσαβός, Γεώργιος; Διονυσόπουλος, Γεώργιος; Katsavos, Georgios; Dionysopoulos, GeorgiosΤα ξενοδοχεία αποτελούν το βασικότερο τμήμα της βιομηχανίας φιλοξενίας, και αντιμετωπίζουν πλέον τους πελάτες τους με οικειότητα ώστε να αισθανθούν όσο πιο άνετα μπορούν, και να νιώσουν τελικά φιλοξενούμενοι. Επίσης, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μία έξαρση στις γαστρονομικές υπηρεσίες, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την βιομηχανία της φιλοξενίας. Για αυτούς τους λόγους κυρίως το τμήμα του επισιτισμού μιας ξενοδοχειακής μονάδας θεωρείται ένα τμήμα εξέχουσας σημασίας, με υψηλή την ενδεικτικότητα του επιπέδου και των άλλων παρεχόμενων υπηρεσιών των ξενοδοχείων, και τέλος αποτελεί και ένα αρκετά κερδοφόρο τμήμα, όπου δίνεται μεγάλο βάρος στην οργάνωση της λειτουργίας του. Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την Διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων με επίκεντρο τα τμήματα επισιτισμού ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας. Στα παρακάτω κεφάλαια αναλύονται όλες οι βασικές έννοιες που αφορούν τον σχεδιασμό της οργάνωσης μιας επισιτιστικής μονάδας, και πρέπει να λαμβάνονται απαραίτητα υπόψη για τη σωστή λειτουργία της.