Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Athsanasaki, Eleni"
Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Τουρισμός και κρητική διατροφή μια καινοτομική προσέγγιση.(Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο), 2014-07-15T08:42:12Z) Αθανασάκη, Ελένη; Athsanasaki, EleniΗ Κρητική διατροφή αποτελεί πλέον σήμερα ένα διατροφικό πρότυπο ευρέως γνωστό. Από τα Μινωικά χρόνια υπάρχουν στοιχεία για τη διατροφή των κατοίκων του νησιού. Τα τελευταία χρόνια η Κρητική διατροφή και η υγεία των Κρητικών πήρε διαστάσεις, έγινε θέμα ερευνών, συζητήσεων, συνεδρίων, έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και Ιατρικά περιοδικά. Η Κρητική διατροφή μπορεί και επιβάλλεται να διατηρηθεί και να αναζωογονηθεί μέσα από ένα σύγχρονο τρόπο ζωής. Σε αυτήν την εργασία παρουσιάζεται η Κρητική διατροφή , οι τροφές που την αποτελούν, στοιχεία της Κρητικής κουλτούρας, οι σημαντικότεροι παράμετροι βάση των οποίων η Κρητική διατροφή διαφοροποιείται από τη Μεσογειακή ,η σπουδαιότητα της για τον τουρισμό και επίσης τρόποι προώθησης της Κρητικής διατροφής στη σύγχρονη εποχή μέσω συγκεκριμένων δράσεων. Στόχος μας λοιπόν είναι η ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού με τέτοιο τρόπο που να γίνει η Κρήτη διεθνής γαστρονομικός προορισμός.