Λογότυπο αποθετηρίου
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
Λογότυπο αποθετηρίου
  • Κοινότητες & Συλλογές
  • Όλο το DSpace
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
  1. Αρχική
  2. Πλοήγηση Ανά Συγγραφέα

Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Ioannidou, Sofia"

Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
  • Φόρτωση...
    Μικρογραφία εικόνας
    Τεκμήριο
    Τεχνολογια εμποδίων: μια νέα προσέγγιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων.
    (Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018-07-16) Ιωαννίδου, Σοφία; Ioannidou, Sofia
    Οι συνεχώς αυξανόμενοι κίνδυνοι από τις τροφιμογενείς απειλές καθιστούν την ασφάλεια των τροφίμων ένα πολύ σημαντικό θέμα για διερεύνηση. Οι αρνητικές επιπτωσεις αυτών πλήττουν όχι μόνο τη βιομηχανία τροφίμων αλλά και την υγεία των καταναλωτών καθώς επισης και την οικονομία. Η βιομηχανία τροφίμων αυξάνει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Έχει εκτιμηθεί μια ποικιλία συμβατικών και καινοτόμων τεχνικών για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις τεχνικές επηρεάζουν δυσμενώς την ποιότητα των τρόφιμων, τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν αλλά και τις οργανοληπτικές τους ιδιότητες. Η τεχνολογία εμποδίων αποτελεί μια νέα μέθοδο επεξεργασίας των τροφίμων με στόχο την βελτίωση της ασφάλειας αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προιόντος. Συνδιάζει τη δράση και την αποτελεσματικότητα διαφορετικών τεχνικών απολύμανσης και μελετά αρκετούς επιτυχείς συνδυασμούς θερμικών και μη θερμικών τεχνολογιών.

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΜΕΠΑ, Τηλ: (+30) 2810 379330, irepository@hmu.gr

  • Οδηγίες Χρήσης
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική cookies
  • ΕΛΜΕΠΑ

Copyright © 2025, Τμήμα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Διαδικασιών, ΕΛΜΕΠΑ | Βασισμένο στο Dspace