Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Kouroumplis, Panagiotis"
Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Παράγοντες τελικής ποιότητας ελαιόλαδου: Μέθοδοι συγκομιδής Ελιάς.(Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2019-07-17) Κουρουμπλής, Παναγιώτης; Λάππας, Ελευθέριος; Kouroumplis, Panagiotis; Lappas, EleftheriosΗ παρούσα πτυχιακή εργασία απαρτίζεται από τέσσερα (4) κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αφορά γενικά στοιχεία για το ελαιόλαδο. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύεται η χημική σύσταση του ελαιολάδου. Το τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζει την ποιότητα του ελαιολάδου. Στο τέταρτο κεφάλαιο αναπτύσσονται οι βιολογικές ιδιότητες του ελαιολάδου καθώς και ο ρόλος του στην υγεία του ανθρώπου. Τέλος, παρατίθενται συμπεράσματα.