Λογότυπο αποθετηρίου
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
Λογότυπο αποθετηρίου
  • Κοινότητες & Συλλογές
  • Όλο το DSpace
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
  1. Αρχική
  2. Πλοήγηση Ανά Συγγραφέα

Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Koutsomytopoulos, Xarilaos"

Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
  • Φόρτωση...
    Μικρογραφία εικόνας
    Τεκμήριο
    Κρίσιμα σημεία ελέγχου σε επεξεργασμένα τρόφιμα (προψημένο μπιφτέκι).
    (Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2008-07-29T09:22:01Z) Κουτσομυτόπουλος, Χαρίλαος; Koutsomytopoulos, Xarilaos
    Το προ-ψημένο μπιφτέκι είναι ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης που κρύβει όμως πολλούς κινδύνους κατά την παρασκευή και διανομή του. Παθογόνα βακτήρια, τοξικογενείς μύκητες, εξωτερικές ουσίες και κατάλοιπα αυτών, είναι μερικοί από αυτούς. Για αυτό και κατά τη διάρκεια της παραγωγικής του διαδικασίας πρέπει να λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία του καταναλωτή και για την φήμη της εκάστοτε εταιρίας παρασκευής του προϊόντος. Ορίζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (CCP) και κάνουμε χρήση των επτά αρχών του συστήματος HACCP, για την συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία. Εγκαθιστούμε σύστημα παρακολούθησης και καθορίζουμε διορθωτικές ενέργειες για κάθε CCP. Μέσω των διαδικασιών επαλήθευσης σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής εγγραφής, τεκμηρίωσης και ανασκόπησης του συστήματος HACCP, προσπαθούμε να δώσουμε κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας του εν λόγω προϊόντος. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της εργασίας, μέσω βιβλιογραφικής προσέγγισης, είναι η παροχή πληροφοριών για το προϊόν και οδηγιών ορθής λειτουργίας των παραγωγικών διαδικασιών για την διασφάλιση της ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής των προ-ψημένων μπιφτεκιών στις επιχειρήσεις παραγωγής τους. Η εργασία μπορεί να βοηθήσει της εταιρίες παραγωγής του εν λόγω προϊόντος, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν προϊόντα ποιοτικά και ασφαλή για τον καταναλωτή.

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΜΕΠΑ, Τηλ: (+30) 2810 379330, irepository@hmu.gr

  • Οδηγίες Χρήσης
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική cookies
  • ΕΛΜΕΠΑ

Copyright © 2025, Τμήμα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Διαδικασιών, ΕΛΜΕΠΑ | Βασισμένο στο Dspace