Λογότυπο αποθετηρίου
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
Λογότυπο αποθετηρίου
  • Κοινότητες & Συλλογές
  • Όλο το DSpace
  • Ελληνικά
  • English
  • Σύνδεση
  1. Αρχική
  2. Πλοήγηση Ανά Συγγραφέα

Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Leriadis, Petros"

Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
  • Φόρτωση...
    Μικρογραφία εικόνας
    Τεκμήριο
    Γενετικά τροποποιηµένα τρόφιµα προερχόµενα από φυτικούς οργανισµούς.
    (Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2014-07-28T13:44:38Z) Λεριάδης, Πέτρος; Leriadis, Petros
    Συνοπτικά, η παρούσα πτυχιακή εργασία αποσκοπεί στη κατανόηση του τι είναι οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα , ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί και ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν για τον άνθρωπο βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Επίσης, θα μελετηθεί εκτενέστερα ποιες οι διαφορές των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων σε σχέση με τα μη γενετικά τροποποιημένα και ποιες αλλαγές παρατηρούνται ως προς την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Θα αναλυθούν οι αλλεργίες που μπορεί να προκληθούν, η τοξικότητα και τα εκούσια προβλήματα από την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Τέλος, θα αναφερθούν μερικά παραδείγματα γενετικά τροποποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούνται στη καθημερινή ζωή και θα συζητηθούν οι μελλοντικές προοπτικές των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΜΕΠΑ, Τηλ: (+30) 2810 379330, irepository@hmu.gr

  • Οδηγίες Χρήσης
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική cookies
  • ΕΛΜΕΠΑ

Copyright © 2025, Τμήμα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Διαδικασιών, ΕΛΜΕΠΑ | Βασισμένο στο Dspace