Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Mastrandreou, Andreas-Nikolaos"
Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).(Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο), 2015-02-12T16:43:00Z) Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος; Mastrandreou, Andreas-NikolaosΗ υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP).