Πλοήγηση ανά Συγγραφέας "Vasilakis, Stavros"
Τώρα δείχνει 1 - 1 of 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα
Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Επίδραση της επεξεργασίας στην διατροφική αξία των τροφίμων: Η περίπτωση των πράσινων λαχανικών.(Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2020-04-03) Βασιλάκης, Σταύρος; Vasilakis, StavrosΗ σημαντικότητα των πράσινων λαχανικών λόγω προστατευτικών δράσεων στην διατροφή και η πλέον μειωμένη πρόσληψη τους Αναφορά των επεξεργασιών που διενεργούνται στα τρόφιμα γενικά και η χρήση τους και έπειτα ειδικότερα στα πράσινα λαχανικά Γίνεται γενική αναφορά των συστατικών που των πράσινων λαχανικών και ανάλυση των διεργασιών που επηρεάζουν τα θρεπτικά συστατικά πριν και μετά την συγκομιδή. Ανάλυσης της επίδρασης της επεξεργασίας στα πράσινα λαχανικά και οι σημαντικότερες αρνητικές συνέπειες, καθώς και νέες μέθοδοι επεξεργασίας και οι ιδιαιτερότητές τους.